۱۳۹۴ بهمن ۵, دوشنبه

۱۶۵ موسیقیدان، فیلمساز، ادیب و کنشگر ایرانی از جمله جعفر پناهی، محسن نامجو، شهرنوش پارسی‌پور، مهرانگیز کار، آسیه امینی، شاهین نجفی، هانیبال یوسف، گروه آبجیز (صفورا و ملودی صفوی)، گروه ایندو (شادی یوسفیان و اردلان پایوار)، اروین خاچیکیان، رعنا منصور و حامد نیک پی با امضای متن زیر اعتراض خود را به حکم‌های سنگینِ صادر شده و شکنجه‌های اِعمال شده در مورد مهدی رجبیان، آهنگساز، نوازنده‌ی سه‌تار و بنیان‌گذار رسانه‌ی برگ موزیک؛ حسین رجبیان، فیلمساز و یوسف عمادی، آهنگساز، اعلام کردند و خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط این سه و پایان یافتن این شیوه‌ی برخورد با هنرمندان شدند.

۱۶۵ موسیقیدان، فیلمساز، ادیب و کنشگر ایرانی از جمله :
جعفر پناهی، محسن نامجو، شهرنوش پارسی‌پور، مهرانگیز کار، آسیه امینی، شاهین نجفی، هانیبال یوسف، گروه آبجیز (صفورا و ملودی صفوی)، گروه ایندو (شادی یوسفیان و اردلان پایوار)، اروین خاچیکیان، رعنا منصور و حامد نیک پی ، 

با امضای متن زیر اعتراض خود را به حکم‌های سنگینِ صادر شده و شکنجه‌های اِعمال شده در مورد مهدی رجبیان، آهنگساز، نوازنده‌ی سه‌تار و بنیان‌گذار رسانه‌ی برگ موزیک؛ حسین رجبیان، فیلمساز و یوسف عمادی، آهنگساز، اعلام کردند و خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط این سه و پایان یافتن این شیوه‌ی برخورد با هنرمندان شدند.

متن این بیانیه‌ی اعتراضی به شرح زیر است:

هنرمندان و اهالی فرهنگ در ایران، در ماه‌های اخیر روزهای دشوارتری را به نسبت قبل می‌گذرانند. در پی خبرهای پیشین درباره‌ی بازداشت و صدور حکم‌های سنگین و ممنوعیت فعالیت‌ها برای این قشر، هم‌اکنون خبر برگزاری دادگاه تجدید نظر برای مهدی رجبیان، آهنگساز، نوازنده‌ی سه‌ تار و بنیانگذار رسانه‌ی «برگ موزیک»؛ حسین رجبیان، فیلمساز و یوسف عمادی، آهنگساز را در ماه اخیر می‌شنویم.
این هنرمندان که در سال 1392 ابتدا چندین هفته را در محلی نامعلوم در حبس سپری کرده و تحت شکنجه، فشار و اجبار به اعتراف تلویزیونی قرار گرفته بودند و سپس بیش از دو ماه را در بند دو-الف زندان اوین در انفرادی گذرانده و بعد با قرار وثیقه 200 میلیون تومانی برای هر یک، آزاد شده بودند، در دادگاه بدوی که در سال جاری برگزار شد، مجموعا به گذراندن هجده سال حبس محکوم شدند.
صدور چنین حکم‌هایی از سوی نهادهای قضایی، بیشتر می‌تواند در مورد جانیان باورپذیر باشد تا هنرمندان. اما متاسفانه در ایران امروز، مجازات‌های به مراتب شدیدتری را برای هنرمندان به نسبت جنایتکاران شاهدیم.
ما اهالی موسیقی و فرهنگِ امضاکننده‌ی این متن، ضمن محکوم کردنِ اِعمالِ هر نوع فشار و سرکوب در مورد هنرمندان، خواهان آزادیِ فوری و بی قید و شرط این سه و پایان یافتنِ این شیوه‌ی برخورد با هنرمندان هستیم.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر