۱۳۹۶ فروردین ۲۶, شنبه

به راستی، اسلام واقعی چه معنایی دارد؟. آیا کشتار اسیران جنگی توسط محمد اسلام واقعی نیست؟ آیا فروش زنان در بازار بردگان توسط محمد اسلام واقعی نیست؟ . آیا کشورگشایی و ایجاد حکومت توسط محمد و جانشینانش اسلام واقعی نیست؟ قرآن که در آیات مکرر به کشتار دستور می دهد ،آیا اسلام واقعی نیست؟. براستی اسلام واقعی چیست بغیر از قرآن و رفتار پیامبرش؟. در قرآن و در رفتار پیامبر هم به فراوانی کشتار و قطع کردن دست و پا وجود دارد. پس اسلام واقعی چیز خطرناکی است و مسلمانان صلح طلب و آرام ، اسلام واقعی ندارند! اگر مسلمانی آرام بود یا مسلمان واقعی نیست و یا امروز قدرت و توان کشتار ندارد و منتظر به قدرت رسیدن در فرداست!

قتل دانشجوی پاکستانی به اتهام 'کفرگویی'
گروهی از دانشجویان پاکستانی در محوطه دانشگاه یک پسر دانشجو را به اتهام «کفرگویی» به قتل رسانده‌اند.
این قتل روز پنجشنبه (۱۳ آوریل) در شهر مردان، واقع در شمالی غربی پاکستان، رخ داد.
نیاز سعید، یکی از مقامات پلیس محلی، به خبرگزاری فرانسه گفت: «او از فاصله نزدیک هدف گلوله قرار گرفت و سپس به شدت شکنجه شد...او را با چوبدستی، آجر و مشت کوبیدند.»
این مقام پلیس می گوید که صدها نفر در این واقعه شرکت داشتند. ویدیویی از صحنه قتل نیز در اینترنت منتشر شده است.
جوان مقتول، مشعل خان، متهم شده بود که در شبکه‌های اجتماعی مطالب «کفرآمیز» منتشر کرده است.
او و یک دانشجوی دیگر متهم شده بودند که در فیس‌بوک به دین اسلام اهانت کرده اند. گفته می شود فرد دوم نیز به شدت زخمی شده است.
پلیس می گوید دست کم ۱۰ نفر را دستگیر و دانشگاه را به طور موقت تعطیل کرده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، مهاجمان در حالی که الله اکبر می گفتند قربانی را برهنه کرده و مورد ضرب و جرح شدید قرار دادند و ظاهر قصد داشتند جسد را هم بسوزانند.
«کفرگویی» در پاکستان یک موضوع بسیار حساس محسوب می شود.
نواز شریف، نخست وزیر پاکستان، اخیرا دستور حذف مطالب «کفرآمیز» از شبکه‌های اجتماعی را صادر کرد و اخطار داد که با متخلفان بنا بر قوانین کشور به شدت برخورد خواهد کرد.
در سال ۲۰۱۱ میلادی شهباز باتی، وزیر امور اقلیت‌های مذهبی وقت پاکستان در حمله مردان مسلح به خودروی او در اسلام آباد، پایتخت این کشور، کشته شد.
آقای باتی مصرانه خواستار اصلاح قوانین ضد کفرگویی در کشورش شده بود.
پاکستان دارای قوانین سختگیرانه‌ای برای مجازات اهانت کنندگان به اسلام است و در گذشته، گاه متهمانی هم که در دادگاه تبرئه و آزاد شده بودند به دست گروه‌های متعصب به قتل رسیده است...


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر